Monday 12 December 2011

Sizin Zodyak a Göre 2011 Burç Tahminleriniz

Burada kariyer, sağlık ve seyahat zodyak zodyak tarafından sevgi ile ilgili tahminler var. Horoskopunuz hakkında da bir fikir varsa, bu tahminleri daha iyi kullanılabilir. Herhangi bir usta astrolog, aşağıdaki tahminler yapabiliriz

2010 YILI AY-WISE ANALİZİ

2010 yılında Planet POZİSYONLAR VE ETKİLERİ

2010 kariyer

2010 YILINDA FİNANSAL BEKLENTİLERİ

2010 YILINDA İLİŞKİLER

Balık
Genel Tahmin: 2010 Yıllık burçlar, yaklaşan yıl bu insanlar kendilerine yakın kişilere bazı sırlarını paylaşmak için olasılığı öngörmektedir. Bu yıl, bu insanlar bir şekilde becerilerini kontrol etmek için kişisel yaşam maksimum kazanç getirebilir, böylece ihtiyacınız olduğunda.

Tahmin Love Pisceans Yıllık Love Horoscope 2010 ile uygun olarak, eşlerinin ile çeşitli sorunları çözmek için mümkün olacaktır. 2010 yılında tek Pisceans sevdikleri biriyle karışarak için altın fırsat. Nisan - Haziran döneminde, büyük olasılıkla bu insanların aileleri genişletmek için bir planı var.

Kariyer Tahmin: Yıllık Kariyer burçlar 2010 acele işlerini tehlikeye atabileceği, iş yerinde hangi sonuçlara ulaşmak için bu insanlar yapabilir gösterir. 2010 yılında herhangi bir yeni sözleşme imzalamadan önce, onlara zaman ayırın tavsiye edilir. Yakın yılın yaz aylarında bu insanların profesyonelce çok başarılı olacaktır.

Sağlık Tahmin: sağlık açısından, Yıllık burçlar 2010 bu yıl içinde herhangi bir önemli hastalık hiç şansı olduğunu tahmin ediyor. Ancak, bu onlar için depresyona neden olabilir, çünkü bu insanlar, bu yıl çok fazla anksiyete önlemek için çalışmalısınız.

Seyahat Tahmin: 2010 Yıllık burçlar tarafından belirtildiği gibi, seyahat Pisceans için büyük bir olasılık olacaktır. Birkaç tanesi, 2010 yılında eşi ve ailesi ile birlikte bazı yabancı ülke pitoresk bir ziyaret olabilir.

Kova
Genel Tahmin: bu insanların yaklaşan yıl çok iyimser olmak için nedenler var olacağını Yıllık burçlar 2010 müjdelemektedir. Ayrıca toplum içinde yaptıkları yoğun çalışmalardan dolayı kabul edilecektir. 2010 yılında birçok yeni arkadaşlar yapacaktır.

Aşk Tahmin: Yıllık Love Horoscope 2010, 2010 yılında bu insanların engelli olmayan bir aşk hayatı olacak eser, bir kolay bir olabilir. Eşlerinin onları çok daha iyi anlayacaksınız ve herhangi bir oda ya da herhangi bir tür anlaşmazlık olacaktır. Bir bütün olarak bakıldığında, ateşli bir aşk hayatı bu yıl, 2010 Kovalar için bekliyor.

Kariyer Tahmin: kariyer ilgili olarak, Yıllık burçlar 2010 öngörmektedir Kovalar için ödüllendirici bir yıl. Onlar işlerinde yeni fikirler ile deneme için son derece hevesli olacaktır. Ayrıca yaklaşan yıl mükemmel değerlendirmeler gibi promosyonlar almak için muhtemeldir.

Sağlık Tahmin: ile ilgili sağlık, Yıllık burçlar Kovalar bu arada kendi bedeninizi ve ruhunuzu yenilemek için bir mola vermek gerekebilir 2010 puan. Bazı düzenli spor faaliyetleri, 2010 yılında sağlıklı ve ince tutmak için tavsiye edilir.

Seyahat Tahmin: Yıllık Seyahat burçlar 2010 tarafından belirtildiği gibi, Kovalar, 2010 yılında yurtdışında bir tur gitmek için kayıtsız şansı var. Bununla birlikte, bu insanlar için, aileleri ile birlikte bir iç tur gitmek için parlak bir şansı vardır.

Oğlak
Genel Tahmin: 2010 Yıllık burçlar bu insanların önümüzdeki yıl birçok gizli gerçekleri uyandırmak olacağını tahmin ediyor. Onlar hayatın farklı aşamalarında zaman kendi hedeflerine ulaşmak için devam etmek için motive hissedeceksiniz.

Tahmin Aşk: Yıllık Love Horoscope 2010 yılına göre, bu insanların yaklaşan yılında ortağı ile uzlaştırmak için şansı olacaktı. Tek Capricorns 2010 yılında evleniyor açık şansınız var.

Kariyer Tahmin: Yıllık Kariyer burçlar 2010, bu insanların kendi kariyerlerinde yeni doruklarına ulaşmak için onların arkadaşları ve arkadaşları yeterli destek alacak görüntüler. 2010 yılının ikinci çeyreğinde işgal bazı riskleri almaya cesaret toplamak gerekir.

Sağlık Tahmin: Yıllık Sağlık burçlar bu insanların ses sağlığı ile yıl başlayacak 2010 sinyaller. Buna rağmen, 2010 yılının ortasında, arka veya mide bağlı bazı ufak sağlık sorunları ile baş etmek zorunda.

Seyahat Tahmin: 2010 Yıllık Burçlar, gelecek yıl bu insanlar için yabancı bir tur için parlak şansı işaret seyahat referans. Capricorns da yüksek çalışmaları için yurt dışına gitmek için bir fırsat olabilir.

Yay
Genel Tahmin: Yıllık burçlar bu insanlar, yaklaşan yıl içinde maksimum fayda elde etmek için kendi kaynaklarını kullanmak için en iyi zaman alacak 2010 işaret değildir. Sagittarians için, 2010 yıl kalkınma için olacaktır.

Yıllık Love Horoscope 2010 müjdesini Sagittarians gelecek yıl aşk hayatlarında yeni bir denge başaracaksınız: Tahmin seviyorum. Zorlanmadan silinecek bazı küçük anlaşmazlıklar almak için bu insanlar için bazı şansı olabilir.

Kariyer Tahmin: meslek Sagittarians onların zor bir görev için kredi olacak. 2010 yılında işgal biraz risk almak, bu insanlar senin olsun Yıllık burçlar 2010 puan.

Sağlık Tahmin: Yıllık Sağlık burçlar Sagittarians önümüzdeki yıl içinde mükemmel bir stres ve öfke kontrolünde başarılı olacağımıza 2010 prefigures. Bazı tür uyuşukluk, Temmuz ve Ağustos 2010 arasındaki dönemde işlerini engelleyebilir.

Seyahat Tahmin: 2010 Yıllık burçlar uyarınca, seyahat, önümüzdeki yıl içinde bu insanlar için mümkündür. Hatta 2010 yılında rekreasyon amacıyla yabancı bir ülkede bir yolculuk yapabilir.

Akrep burcu
Genel Tahmin: bu insanları bekleyen yıl, yeni hedefler belirleyerek için motive almak için gidiyoruz Yıllık burçlar 2010 müjdelemektedir. Bunlar, mutlak barış ve uyum ile yıl boyunca yaşayacaktır.

Aşk Tahmin: Yıllık Love Horoscope 2010 bu insanlar, onların arkadaşı ile çok sayıda çatlak olmadan gelecek yıl ateşli bir aşk hayattan keyif alacaksınız anlamına gelir. Muhtemelen onlar eski bir ortağı haline tutabilirim, ama bu bir şey hakkında panik değildir.

Kariyer Tahmin: 2010 Yıllık Kariyer burçlar belirtildiği gibi, sürpriz haber Akrepler iş başında bekliyor olabilir. Onlar yaklaşan yıllık yeni sözleşme imzalamak tedbirli olması için uyardı.

Sağlık Tahmin: Şimdiye kadar sağlık söz konusu olduğunda, 2010 Yıllık burçlar, önümüzdeki yıl içinde bu insanların bazı acı başarısızlıkları karşılaşabileceği habercisi. Nisan ve Haziran 2010 tarihleri ​​arasında bazı baskılarla karşı karşıya bu insanlar için olanaklar vardır.

Seyahat Tahmin: 2010 Yıllık burçlar yaklaşan yıl içinde bir yolculuğa gitmek için bu insanlar için hiçbir kesinlik olduğunu seyahat eden devletler bakımından. Akrep öğrenciler, 2010 yılında yurt dışına eğitim için bir fırsat bulabilir.

Terazi burcu
Genel Tahmin: 2010 Yıllık burçlar bu insanların bekleyen görevleri bitirmek için önümüzdeki yıl olumlu olacağını bahseder. Onlar yaşamın çeşitli aşamalarında iyi yapmak için ellerinden geleni diplomatik yeteneklerini göstererek olarak bulundu.

Aşk Tahmin: Yıllık Love Horoscope 2010 librans eşleri sevgi ve işbirliği sahip olacağını ortaya koymaktadır. Bu insanların karşı cinsten diğer pek çok kişi çekmek için şansı da vardır. Nisan ve Haziran 2010 tarihleri ​​arasında ateşli bir aşk hayatı zevk alacaktır.

Kariyer Tahmin: Yıllık Kariyer burçlar 2010 yılına kadar devam Librans iyi günler gelecek yıl yeni işletmeler test alacak. Bu, çetin bir mücadele profesyonel hayatlarında yaptıkları en iyi meyve hasat olacağını, bu yıl 2010 yılında.

Sağlık Tahmin: 2010 Yıllık burçlar, sağlık ile ilgili bu insanların ağır işle ilgili stres kendilerini korumak zorunda olduğu kapalı uyarıyor. Onların enerji düzeyi, Şubat-Nisan 2010 tarihleri ​​arasında çok yüksek olacaktır.

Seyahat Tahmin: 2010 Yıllık burçlar bu insanların, yakın yıl içinde yurt içinde ve yurt dışında iyi bir gezi için gitmek bazı oranlar var olduğunu göstermektedir. 2010 yılında kendi gezileri yaparken, yeni müşteriler ile temas Librans gelebilir.

Başak burcu
Genel Tahmin: bu insanlar daha önce yarım bıraktığı hedefleri üzerinde çalışmaya 2010 yılında zihin geniş bir çerçeve sahip olacağını Yıllık burçlar 2010 habercisi.

Tahmin Aşk: Yıllık Love Horoscope 2010 yılına göre, Virgos eşleri ile şaşırtıcı bir aşk hayatı bulacaksınız. Önümüzdeki yıl ikinci bir balayı gitmek için bu insanlar için olanaklar vardır.

Kariyer Tahmin: Yıllık Kariyer burçlar 2010 uyarınca, Virgos mali yıl başında düşük feeing olabilir. Akranları teşvikiyle rağmen, bu insanların tekrar almak ve 2010 yılında da iyi promosyonlar getiriliyor yeni doruklarına ulaşmak olacak.

Sağlık Tahmin: Yıllık burçlar 2010 gösterileri sırasında bu kişilerin 2010 yılı sağlık mükemmel kalacaktır. 2010 yılında herhangi bir hastalık olmadan vücut sağlıklı tutmak ve uyum amacıyla bazı tür faaliyet yapan danışmanlık.

Seyahat Tahmin: Yıllık Seyahat burçlar 2010 yılına göre, 2010 yılında bir yolculuk için Virgos gitmek için orta halli şansı var. Yurtdışına gitme olasılığı kesin değildir, ama bu insanlar için, 2010 yılında iç hat uçuşunuz için gitmek için olumlu şansı vardır.

Leo
Genel Tahmin: Yıllık burçlar bu kişiler 2010 yılında kendi hedeflerine ulaşmak için daha hızlı hareket etmeye gidiyoruz 2010 müjdelemektedir. Onlar, gelecek yıl enerji seviyesi zirvesinde olacak ve hiçbir şey onları 2010 yılında kendi başarıları önleyebilir.

Love Tahmin: Yıllık Love Horoscope 2010, 2010 yılında bu insanların kendi aşk hayatında büyük bir zevk olacağı habercisidir. Tek Leos karşı cinsten kişiler çekmek ve belki de 2010 yılında evlenmek mümkün olacak.

Kariyer Tahmin: Yıllık Kariyer burçlar bu insanlar 2010 yılında kendi sabit zorlanmak için takdir alacak 2010 öngörmektedir. Aslanlar, 2010 yılında yeni müşteriler ile anlaşma ne zaman uyanık olmak uyarılır.

Sağlık Tahmin: 2010 Yıllık burçlar başı olarak, Leos enerji patlaması ile yaklaşan yıl başlayacak. Rağmen, kendi enerji düşmek başlayacak ve sağlık, 2010 yılında bazı ikincil sıkıntıları nedeniyle bozulmaya olabilir. Onlar bir mola vermek gerekebilir.

Seyahat Tahmin: 2010 yılının ortasında bir iş gezisi yapmak için bazı Aslanlar için şansı var olduğunu Bildiğim kadarıyla seyahat ilgili olarak, Yıllık Seyahat burçlar 2010 puan. Öğrenci Aslanlar, 2010 yılında daha fazla çalışmaları için yurtdışına gidebilir.

Kanser
Genel Tahmin: 2010 Yıllık burçlar bu insanların çok uzun soluklu atamaları 2010 yılında recommence ve onları terbiye de başarılı olacaktır göstermektedir. 2010 yılında bu insanların hayatında ne çok yapıcı gelişmeler olasılık vardır.

Tahmin: Yıllık Aşk Burçlar, bu insanlar için karşı karşıya gelecek yılın ilk çeyreğinde eşleri ile bazı görüş farklılıkları şansı olduğunu 2010 sinyaller Aşk. Ama, onların ikna yeteneği ile, onların aşk hayatı tüm kötülüklerin çözümünde başarılı olacaktır.

Kariyer Tahmin: kariyer ile ilgili olarak, Yıllık Kariyer burçlar 2010, bu insanlar, onları 2010 yılında kariyerinde yükselirken yardımcı olacak birçok yeni güçlü insanlar arasında gelip gidiyor olduğunu habercisi. Bu insanlar, önümüzdeki yıl içinde kendi pragmatik bir yaklaşım ile hareket edecektir.

Sağlık Tahmin: bu insanlar için sağlıklı bir yıl sağlık, Yıllık burçlar ile ilgili olarak 2010 ipuçları. Sadece 2010 yılında, kendi yaşam tarzına şekil tutmak için biraz değiştirmemiz gerekiyor.

Seyahat Tahmin: Yıllık Seyahat burçlar bu insanlar, önemli seyahat bazı itici olasılığı dışında, 2010 yılında uzun bir tur yapma şansınız olmadığını 2010 gösterir.

İkizler burcu
Genel Tahmin: 2010 Yıllık burçlar bu insanların önümüzdeki yıl durgun bir yaklaşım kapanabilir ve hedeflerine ulaşmak için hazır alacaksınız olduğunu göstermektedir. Gelecek yıl bu insanlar için bazı pozitif enerji getirecek.

Aşk Tahmin: Yıllık Love Horoscope 2010 yılına dedi, bu insanlar 2010 yılında aşırı romantik bir aşk olacak. Bazı mevcut aşk hayatı bölünmeler neden olabilir eski ortağı, çarparlar, bu insanlar için şansı vardır.

Kariyer Tahmin: 2010 Yıllık burçlar, meslek hayatında bu insanların en önemli girişimler onların arkadaşları destek alacak bahseder. Ancak, onlar kendi geveze doğası nedeniyle bazı önemli promosyonlar kaybedebilirsiniz.

Sağlık Tahmin: Yıllık Sağlık Haritası 2010 ile uygun olarak 2010 yılının Nisan ve Mayıs aylarında, bu insanların büyük strese karşı karşıya olabilir. Bazı şeyleri organize düzgün Sadece 2010 yılında rahatlamak ruh hali içinde olacaktır. Ancak, önemli sağlık sorunlarının 2010 yılında bu insanlar için öngörülmüştür.

Seyahat Tahmin: Yıllık Seyahat burçlar 2010 yılına göre, muhtemelen bu insanların tur yurtdışına gitmek için bir şans olmaz. Ancak, 2010 yılında ailesi ile birlikte bir iç yolculuğun keyfini çıkarmak için bir şans olabilir.

Boğa
Genel Tahmin: 2010 Yıllık burçlar bu insanlar 2010 yılında gelecek planları yapmak için doğru zaman olduğunu gösterir. Ayrıca, bu insanlar hayatın çeşitli aşamalarında başarılı olmak için kendilerine yakın kişilerden destek ve iyi fikirler alacaksınız.

Aşk Tahmin: Yıllık Love Horoscope 2010, 2010 yılının ilk çeyreğinde bu insanların eşlerinin bazı çatışmalar olabilir habercisi. Ancak, durum kökten değişecek ve aşk hayatlarında en iyi zamanı, 2010 yılının ikinci ve üçüncü çeyreğinde gelecek.

Kariyer Tahmin: Yıllık Kariyer burçlar 2010 yılına göre 2010 yılında en iyi iş değişiklikleri ele geçirmek için, bu insanlar şanslı olacaktır. Bunlar, pratik bir yaklaşım yerine, 2010 yılında mesleki yaşamlarında daha başarılı olması için teorik bir önem uygulamak için tavsiye edilir.

Sağlık Tahmin: Yıllık burçlar 2010, 2010 yılında iyi bir sağlık getirecektir bir zihin yapıcı bir çerçeve, bu insanların sahip olacağını belirtiyor. Gelecek yıl zinde ve sağlıklı tutmak için düzenli egzersiz yapmak danışmanlık.

Seyahat Tahmin: 2010 Yıllık burçlar uyarınca, bu kişiler 2010 yılının son çeyreğinde yabancı bir yolculuk yapmak için bir fırsat olabilir. Öğrenciler edenler, 2010 yılında yurtdışında bir inceleme gezisi yapmak için bir açılış alabilirsiniz.

Koç
Genel Tahmin: 2010 Yıllık burçlar Arians için geçici bir yıl öngörüyor. 2010 yılı pek çok değişikliklere neden olacak ve aynı zamanda son birkaç yıldır kendi hayal kırıklıkları ve karamsarlık ücretsiz Arians yapacak.

Yıllık Aşk burçlar, 2010 yılında onların aşk hayatı tüm kuşkularını kurtulmak Arians başarılı olacağına 2010 müjdeliyor: Tahmin Aşk. Tek Arians gelecek yıl hayatlarının aşkı rastlamak mükemmel bir şansınız var.

Kariyer Tahmin: başına Yıllık Kariyer burçlar 2010 itibarıyla, Arians yeni projeler gitmek için bazı iyi umutları alabilirsiniz. Mesleki yaşamlarında çok aktif olacak ve onların arkadaşları en işbirliği alacak.

Sağlık Tahmin: Yıllık Sağlık Haritası 2010 yılına göre, Arians büyük ölçüde enerjik ve gelecek yıl eylemleri dolu olacaktır. Haziran bu insanlar için yoğun bir ay olacak ve dinlenmek gerekir.
Seyahat Tahmin: Yıllık Seyahat burçlar Arians profesyonel turist olarak yabancı bir ülkede bir yolculuğa neden olabilir 2010 sinyaller. Sadece bu değil, bu insanlar için şansını iyi yabancı tur müşterilerine karşılaşmaya vardır.


KAYNAK :
günlük burç

No comments:

Post a Comment