Tuesday 22 November 2011

Hotpoint ( Ariston ) Dondurucular

Hotpoint Dondurucular birçok tüketici ile oldukça popüler aletleri. Hotpoint dondurucu seçeneklerinin geniş bir yelpazede sunar, bu yüzden modelleri neredeyse her uygulama için uygun hale. Bu yazımda daha popüler Hotpoint Dondurucu yapılandırmaları bazı adresi.

Hotpoint Göğüs Dondurucular

Hotpoint derin göğüs derin dondurucu üç farklı tatlar vardır. Veya 100 litre kullanılabilir alan, derin dondurucu için nispeten küçük kapasiteli ilk sadece 4 feet küp oldukça küçük bir birim. Bu birim, dondurulmuş ürünlerin depolanması için bir tel sepet içerir.

Daha fazla alan isteyenler için önemli ölçüde daha büyük olan iki tane daha Hotpoint göğüs dondurucu seçenekleri vardır. Bunların büyük, 10 metre küp iç depolama alanına sahip olan yaklaşık 280 litredir. Bu özellikle derin dondurucular, iki tel dondurucu sepet takip etmek için dondurulmuş mal biraz daha kolay hale getirir iki kategoriye ayrılır içeriğinin bazı ayrılması için izin var.

Sayaç Dondurucular altında Hotpoint

Sözde - Hotpoint karşı dondurucu modelleri altında büyük bir seçim var. Temelde ancak bunlar bir tema tüm varyasyonları vardır. 80 litre - tüm seçimi yaklaşık 3 metreküp kapasitesine sahiptir.

Bu bir tezgah altında uyuyor bir birim için önemsiz bir boyutu küçük göğüs dondurucu birimleri bile daha fazla alan daha azdır, ancak.

Hotpoint tezgah altı dondurucu üniteleri arasında baş farklılıklar içerdikleri özellikleri vardır. Diğerleri daha lüks bir siyah ya da paslanmaz çelik renkli ön panel, bazıları düz beyaz bir kaplama mevcuttur. Ayrıca sadece bu birimlerin bazı bazı el bazen kendinizi defrost gerekecektir ucuz birimlerinin otomatik defrost içerdiğini.

Sayaç Dondurucular fazla Hotpoint

Yine, karşı dondurucu birimleri üzerinde büyük bir seçim Hotpoint vardır. Ama daha önce olduğu gibi, bu dik dondurucular çoğu sadece bir tema üzerine varyasyonlar.

Büyük farklılıklar, farklı kaplama malzemeleri tekrar kullanılabilirliği ve otomatik buz çözme özelliği mevcut olup olmadığını.

Bir diğer faktör Hotpoint dik dondurucu aralığında değişir yüksekliğidir. 150cm - kısa olanlar uzun boylu 5 ayak uzun boylu olanlar 6 metreye kadar yakın iken. Bu ekstra yüksekliği, uzun boylu dik dondurucular öderseniz, önemli miktarda ekstra kapasite sağlar.

Gösterildiği gibi, Hotpoint dondurucular pek çok farklı kategoriler vardır. Maksimum fayda sunan Hotpoint dondurucular satın alma hakkında daha fazla bilgi için sitesini ziyaret edin ve aynı zamanda, genel olarak buzdolabı derin dondurucular satın alma ve verme hakkında bilgi için.

KAYNAK :
göztepe ariston servisi
acıbadem ariston servisi
suadiye ariston servisi

No comments:

Post a Comment